Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Prop de 500 persones participen al Tarraco Viva a través de la Xarxa de Centres Cívics

Prop de 500 persones participen al Tarraco Viva a través de la Xarxa de Centres Cívics

Prop de 500 persones participen al Tarraco Viva a través de la Xarxa de Centres Cívics

Del teu barri a l’Antiga Roma. Veïns de Roma. La vida diària en un carrer romà
30/05/2018

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, en col·laboració amb el Festival Internacional de Tarraco Viva, ha participat a l’activitat gratuïta “...Del teu barri a l’Antiga Roma. Veïns de Roma. La vida diària en un carrer romà., que està enmarcada dins de la Programació de la Primavera Cultural 2018. L’activitat s’ha dut a terme els dies 18, 19, 25 i 26 de maig al Recinte Firal i de Congressos de Tarragona, i entre els quatre dies ha mogut gairebé 500 persones.

Les àrees d'actuació on s’ha fet difusió de l’activitat han sigut les Llars de jubilats, els Centres Civics, les Associacions de veïns i a peu de carrer; facilitant així l’arribada de l’activitat a tota la ciutadania de Tarragona centre i tots els seus barris. A través de l’empresa de transports EMT, s’ha facilitat l’arribada al Recinte Firal amb autobús a totes les persones que així ho han volgut.

Ha estat una activitat propera que especialment la gent dels barris ha valorat molt positivament, tant per facilitar l’accés en autobús a l’espectacle com per fer arribar aquest tipus d’activitats de caire cultural a tota la ciutadania del territori.

Segells de reconeixement d’administració oberta