Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Somriu a la vida. Ioga del riure

Somriu a la vida. Ioga del riure

Somriu a la vida. Ioga del riure

Dissabte 6 d’abril va tenir lloc la primera sessió de l’activitat Ioga del Riure, al Centre Cívic de Sant Salvador.
23/04/2019

El Centre Cívic de Sant Salvador ha acollit l’activitat del Ioga del Riure que tindrà una durada de 5 dissabtes al mateix Centre Cívic. Consisteix a fer que els assistents puguin sortir de l’activitat del Ioga del Riure d’una manera més alegre, positiva i sense vergonyes i fer que tots els participants inscrits es relacionin entre ells. Això s’aconsegueix a través de música animada i relaxada, una breu presentació  inicial explicant el motiu pel qual s’han apuntat al curs i un contacte directe de cames, braços i cos entre ells (tot des del punt de vista corporal inicialment).

El passat dissabte les activitats tenien parts de respiració i postures corporals (més present al ioga) i els participants, mentre escoltaven la música, estiraven el cos cap a dalt, en una posició de confiança coordinada amb la respiració.

Una altra de les parts en les quals es va dividir la sessió va ser la de riure en parelles, fins a agafar el punt on, sense prejudicis, amb confiança i de manera lliure i espontània, sortia el riure més profund de cadascú.

Fer pinya amb el grup i sentir-se part d’una comunitat que vol créixer, ja sigui en l’àmbit mental, corporal, espiritual, emocional, és un dels objectius més importants de les classes impartides.

Cada classe acaba amb una abraçada grupal entre tots els participants i una part de riure entre tots ells, que fa sortir les pors i acabar amb unes bones vibracions finals.

L’objectiu principal és el d’anar agafant confiança poc a poc, individualment i amb el grup i acabar conjuntament amb una sessió de risoteràpia grupal.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta