Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2019 Va de gossos! Introducció a l'ensinistrament i la educació canina.

Va de gossos! Introducció a l'ensinistrament i la educació canina.

Va de gossos! Introducció a l'ensinistrament i la educació canina.

Dijous 28 i divendres 29 de març, es va dur a terme al Centre Cívic de Bonavista el curs Va de Gossos
Va de gossos! Introducció a l'ensinistrament i la educació canina. moment de la classe pràtica
02/04/2019

La primera classe realitzada dijous va consistir en explicar els conceptes teòrics, per a que poguessin aplicar a l’endemà amb els  gossos, així com interioritzar aquestes idees per a la classe pràctica del dia següent.

L’objectiu principal dels participants era el de perdre algunes pors, com pot ser a la socialització, que porten amb sí mateixos des de cadells, al treure’ls de cop al carrer.

Patricia Gonçalves, professora d’aquest curs (@adiestramientoaperros_patricia), va aplicar la teoria,  a la  classe pràctica de divendres al pati del Centre Cívic de Bonavista, en aquest cas amb la presència i participació dels gossos.

Es proposaven una sèrie de jocs i pràctiques per als gossos com: llençar menjar entre les cames i que el gos ho anés a buscar, que la professora s’emportés al gos lluny i el gos tornés només sentir la seva veu, interacció entre els gossos i la realització de diversos jocs entre responsable i gos.

Una de les coses que més va agradar als inscrits, és el format del curs dividit en dos dies, una primera classe teòrica i l’altre pràctica. Així com el fet de poder donar tranquil·litat  a les seves mascotes, practicar exercicis per a captar l’atenció del gos, premiar, i en cap cas castigar als gossos.

Segells de reconeixement d’administració oberta