Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2020 La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix un nou cicle de concerts en línia

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix un nou cicle de concerts en línia

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix un nou cicle de concerts en línia

Les actuacions dels músics locals es poden seguir en directe per Instagram
02/04/2020

La Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona organitza la segona edició de Xarxacústic online després de l’èxit de seguiment del primer cicle de concerts. Es podran seguir des de casa, en línia, a Instagram.

El nou cicle comença dilluns 6 d’abril, a les 17 h, amb el concert de Luca Baffi, un cantautor argentí resident a Tarragona, que interpretarà a la guitarra un seguit de temes inspirats en les ciutats que ha visitat i on ha viscut.

Dimarts 7 d’abril, a les 17 h, es podrà seguir el concert de LIV, una jove cantautora que actualment prepara el seu primer disc. Interpretarà cançons pròpies i covers de temes de jazz i pop amb la guitarra i l’ukulele.

El duet musical Maria & Oscar Vidal actua en línia dijous 9 d’abril, a les 17 h, amb versions de jazz, soul, pop d’autor i folk nacionals i internacionals en format acústic i amb arranjaments molt personals, a dues veus acompanyades de teclat i guitarra.

Finalment, diumenge 12 d’abril a les 17 h, Mark Wayne interpretarà temes de swing, soul, R&B y pop.

Per poder escoltar-los cal connectar-se a Instagram en l’horari corresponent, al perfil @centrescivicstgn.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta