Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2020 La Xarxa de centres cívics municipals ofereix 21 activitats exteriors aquest estiu

La Xarxa de centres cívics municipals ofereix 21 activitats exteriors aquest estiu

La Xarxa de centres cívics municipals ofereix 21 activitats exteriors aquest estiu

Les inscripcions a les 310 places disponibles es realitzaran telemàticament del 22 al 30 de juny
La Xarxa de centres cívics municipals ofereix 21 activitats exteriors aquest estiu L'artista Berta Artigal realitza una intervenció artística al pati d'un dels centres cívics, que servirà per delimitar els espais als participants de les activitats.
17/06/2020

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix una bateria de 21 activitats exteriors per a aquest estiu com: ioga, txikung, balls llatins sense parella, ceràmica, taitxí, sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, taller de joieria, etc. Totes les propostes seran gratuïtes. D’aquesta forma, la Conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament vol animar la població tarragonina a participar en activitats a l’aire lliure, després del període de confinament.

En total s’ofereixen 310 places, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat en quant a places i a aforament. Per aquest motiu les inscripcions són limitades a un màxim de dues activitats per persona.

La tipologia d’activitats proposades és la que millor s’adequa a realitzar als exteriors: ioga, txikung, balls llatins sense parella, ceràmica, sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, etc. Per delimitar els espais als participants, l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant, on la gent coneixerà en tot moment quin espai pot ocupar.

El proper dilluns 22 de juny, a les 9 h, comencen les inscripcions de les activitats d’estiu a la Xarxa de Centres Cívics.

La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament, Carla Aguilar-Cunill, ha explicat que la Xarxa de Centres Cívics normalment no realitza activitats d’estiu, però enguany, després de tres mesos de confinament, la situació és excepcional i hi haurà menys activitat en general. “Per això hem volgut que la ciutadania pugui gaudir d’activitats a l’aire lliure i positivar la situació. S’està pintant el terra dels patis perquè els espais de distància siguin viscuts de forma amable, siguin motiu per omplir els centres cívics de color i es faci amb total seguretat”.

Les activitats d’estiu formen part de la recalendarització d’algunes que no es van poder realitzar durant la campanya Hivern-Primavera 2020. Actualment, l’equip administratiu de la Xarxa de Centres Cívics està treballant per fer la devolució a totes les persones inscrites en aquesta campanya.

Les inscripcions es realitzaran al web www.tarragona.cat/centrescivics del 22 al 30 de juny.

Per a més informació es pot trucar al telèfon: 663 736 707, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i 16 a 18 h o enviar un correu electrònic a centrescivics@tarragona.cat.

Per a més informació, podeu consultar la programació completa de les activitats d'estiu de la Xarxa de Centres Cívics (PDF).

Segells de reconeixement d’administració oberta