Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2020 La Xarxa de Centres Cívics municipals ofereix un cicle de concerts en línia

La Xarxa de Centres Cívics municipals ofereix un cicle de concerts en línia

La Xarxa de Centres Cívics municipals ofereix un cicle de concerts en línia

A partir del 24 de març, per la xarxa social Instagram
23/03/2020

Malgrat la situació de confinament per l'alarma sanitària del coronavirus, la Xarxa de Centres Cívics municipals vol celebrar l'arribada de la primavera amb el Xarxacústic. Un cicle de concerts que fa cinc primaveres que s’està duent a terme, i enguany, de manera excepcional, es farà en línia per poder arribar a totes les pantalles. Aquests concerts es podran veure a la xarxa social Instagram.

La consellera de Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que "també és important contribuir a la distracció de la ciutadania en aquests moments tan excepcionals, mantenint viu alhora el nostre compromís amb la cultura".

El cicle començarà dimarts 24 de març, a les 19 hores, amb el concert d'Irene Ortiz, una cantautora disposada a mostrar la seva tendresa cantant alguns covers i algunes de les seves pròpies creacions musicals. Irene Ortiz va estrenar el seu primer videoclip de la cançó “Headshot” l’agost de 2019, al seu canal de YoutubeHirensMusik.

Dimecres, 25 de març, a les 17 hores, arriba el torn d'Elisa Solé, una artista polifacètica que canta i toca diferents instruments. En aquest concert vol retre un homenatge al rock dels anys 50 i 60, cantant i tocant la guitarra, per tal de mostrar les cançons més conegudes d’aquest gènere als més joves i recordar-les als més grans.

Dijous, 26 de març, a les 15 hores, Endy Núñez amenitzarà l’hora del cafè. L’Endy es considera un cowboy del segle XIX en un cos equivocat, i oferirà diferents temes de blues i rock que fan pujar els ànims.   

Divendres, 27 de març, a les 18 hores, podrem escolar Ana Bedmar, cantant professional amb més de quinze anys d’experiència, que es descriu a ella mateixa com una cantant polifacètica i adaptable a gairebé qualsevol estil (folklore espanyol i mexicà, pop/rock, salsa, cúmbia, R&amp).

A banda d’aquest cicle de concerts, la Xarxa de Centres Cívics de l'Ajuntament de Tarragona ofereix una programació en línia amb activitats per a tota la família.

Tot plegat es pot trobar a Facebook @centrescivicstarragona, a Instagram @centrescivicstgn i a la pàgina web www.tarragona.cat/centrescivics.

Segells de reconeixement d’administració oberta