Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2020 La Xarxa de Centres Civics posa en marxa el servei Connect@ per facilitar la realització de tràmits on-line

La Xarxa de Centres Civics posa en marxa el servei Connect@ per facilitar la realització de tràmits on-line

La Xarxa de Centres Civics posa en marxa el servei Connect@ per facilitar la realització de tràmits on-line

Funcionarà cada dia a través de cita prèvia
La Xarxa de Centres Civics posa en marxa el servei Connect@ per facilitar la realització de tràmits on-line Sala d'informàtica del Centre Cívic de Bonavista.
26/11/2020
Neix a la Xarxa de Centres Cívics el servei Connect@ per a la realització de tràmits en línia. A través d’aquesta proposta, els Centres Cívics ofereixen espais d’utilització pública per a que la població tingui accés a una connexió a internet amb un ordinador d’una forma plural i gratuïta.  
 
La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha ressaltat que “aquest nou servei busca facilitar a la població major de 18 anys, en la mesura del possible, la realització dels tràmits on-line que necessitin, així com potenciar la pròpia autonomia digital”.  
 
Aquesta primera fase del projecte, arrenca gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer, on l’alumnat del  CFGM de Sistemes Microinformátics i Xarxes realitzarà les practiques a la xarxa d’equipaments municipals assessorant la ciutadania en aquelles demandes que sol·licitin durant el procediment de cita prèvia, tutoritzats pels animadors i animadores socioculturals de la Xarxa de Centres Cívics.  
 
Aquest servei es durà a terme als Centres Cívics de Bonavista i Sant Salvador en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h i al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau de dilluns a divendres de 16 a 19 h. 
 
El servei funcionarà cada dia i només s’atendrà mitjançant cita prèvia, que s’haurà de demanar a través dels telèfons de cada equipament. Un cop els usuaris tinguin la cita prèvia, podran adreçar-se el dia i hora acordats.
 
Així, a través del Connect@, els ciutadans podran realitzar tràmits en línia de les diferents administracions, videotrucades per motius de feina o similar, consultar el seu correu electrònic, demanar la cita prèvia per renovar el seu DNI, així com altres tasques que detallin al demanar la cita prèvia. 
 
A banda del servei connect@, el Punt Òmnia ubicat al Centre Cívic de Torreforta, ofereix aquest mateix servei els dilluns i dimecres de 9 a 13h.  Per poder accedir a aquest servei s’ha de demanar cita previa  trucant o whatsapp al telèfon: 687020985, a través de la Web: https://xarxaomnia.gencat.cat o enviant correu a  avvp_torreforta@xarxaomnia.gencat.cat
 
Segells de reconeixement d'administració oberta