Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2020 Viu l'estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

Viu l'estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

Viu l'estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona

El termini d’inscripcions finalitza el 30 de juny
Viu l'estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona Imatge dels treballs de l’artista Berta Artigal al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau per delimitar l’espai,
25/06/2020

Fins al proper dimarts, 30 de juny, està obert el termini per a inscriure’s a les activitats d’estiu de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona que ofereix 21 activitats a l’aire lliure, com: ioga, txikung, balls llatins sense parella, ceràmica, taitxí, sketching urbà a diferents indrets de la ciutat, taller de joieria, etc., les quals totes són gratuïtes. Fins ara s’han rebut 160 inscripcions i els primers tallers que s’han omplert són el de balls llatins sense parella, ioga en torn de tarda i sketching urbà.

La Conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament vol animar a participar en aquestes activitats a l’aire lliure, després del període de confinament.

Per delimitar els espais als participants i complir amb les mesures de seguretat, l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant, perquè la gent sàpiga quin espai pot ocupar.

La consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, ha celebrat la bona acollida que està tenint aquesta edició especial d'estiu dels programes monogràfics dels centres cívics: “Esperem que contribueixi a aportar una forma d'oci i aprenentatge cívic i amb totes les mesures de prevenció de contagis."

Per a més informació i inscripcions consulteu les activitats del cicle Viu l’estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona!

 

Segells de reconeixement d’administració oberta