Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 Coneix els serveis que acull actualment la Xarxa de Centres Cívics

Coneix els serveis que acull actualment la Xarxa de Centres Cívics

Coneix els serveis que acull actualment la Xarxa de Centres Cívics

Serveis socials, Servei Municipal d’ocupació i la Biblioteca Pública Pepita Ferrer són els serveis municipals que actualment acull la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.
03/02/2021

Aquest mes de febrer, a la secció Fan per tu de Tarragona Ràdio hem parlat de l’activitat de la web de la Xarxa de Centres Cívics i com ha evolucionat d’un any cap aquí i també dels diferents serveis que la Xarxa de Centres Cívics acull als seus equipament, concretament els següents: 

Tarragona impulsa disposa d’un servei descentralitzat al Centre Sociocultural de la Part Alta on l’Anna Molina, Tècnic en Orientació i Intermediació Laboral de Tarragona Impulsa.

El Servei d’Orientació i Intermediació laboral, ajuda a la ciutadania de la Part Alta a buscar feina, informa dels canals de recerca actual així com orienta en l’actualització o realització del Curriculum Vitae, cartes de presentació, etc.  L’horari d’aquest servei és de dilluns a divendres de 8 a 15 h. demanant cita prèvia al telèfon 977 221 009. Un cop s’obté la cita prèvia la visita es pot realitzar presencial, telefònica o per videotrucada.

La Biblioteca Pepita Ferrer està  ubicada al Centre Cívic de Torreforta i actualment obre de dilluns a divendres de 10 a 18 h. i es pot accedir sense cita prèvia per gaudir dels serveis de préstec i retorn de llibres o fer ús dels ordinadors. Disposa de diferents activitats i serveis com són El club per emportar, Llibre, paper tisora: tallers familiars, Crispetes i lletres i Storytelling via Facebook.

Els Centres Cívics de Bonavista, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador acullen els equips bàsics d’Atenció Social Primària als corresponents barris. A banda els Centres Cívics de Torreforta, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador també acullen el Servei d’atenció socioeducativa, que realitza una tasca preventiva adreçada a les famílies els infants i els adolescents que es troben en situació de risc i vulnerabilitat. No és un servei obert a la ciutadania sinó que es treballa conjuntament amb els equips bàsics d’Atenció Social Primària que són els que valoren les diferents situacions i realitzen les derivacions.

Podeu escoltar el programa sencer seguint aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta