Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 El Centre Cívic de Bonavista convida els veïns a pintar les persianes del teatre

El Centre Cívic de Bonavista convida els veïns a pintar les persianes del teatre

El Centre Cívic de Bonavista convida els veïns a pintar les persianes del teatre

L’acció culmina tot un procés participatiu amb la ciutadania
20/12/2021

El Centre Cívic de Bonavista convida tota la ciutadania del barri a una jornada participativa per pintar les persianes del teatre de l'equipament. Fruit de tot un procés participatiu, l'artista tarragoní Pere Grané ha elaborat un dibuix que decorarà la persiana del teatre. El disseny vol transmetre la diversitat a través de diversos colors i de la representació zenital dels carrers del barri. Aquest mural pretén representar un element que englobi les diferents maneres de viure a Bonavista.  

Tal com ha explicat la consellera de Centres Cívics de l'Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, "en aquest procés participatiu han col·laborat veïns, entitats, associacions i escoles del barri, que han tingut un paper protagonista tant en un primer moment, amb la idea i el disseny, com també el tindran ara en l'execució, significant un pas endavant en la participació". 

El projecte va començar el passat mes de novembre amb diverses trobades amb les entitats de Bonavista i amb una enquesta oberta a tota la ciutadania on van poder proposar un símbol, un valor i un color que els recordava i que consideressin remetia al seu barri. L'objectiu principal ha estat detectar què uneix els veïns i quins elements comuns els identifiquen. D'altra banda, també ha participat l'Escola Joan XXIII perfilant diferents propostes i l'Escola Bonavista, encarregada de donar-li color al dibuix.  

Totes les persones que hi vulguin participar de l’acció artística, poden apropar-se a l’entrada del teatre el dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana, de 18 a 19 h. 

Segells de reconeixement d'administració oberta