Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix 69 activitats virtuals gratuïtes

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix 69 activitats virtuals gratuïtes

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix 69 activitats virtuals gratuïtes

Un total de 52 d’aquestes propostes són novetats, així com també ho són les ofertades dins l’especial 8M i les xerrades
La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix 69 activitats virtuals gratuïtes Foto: Manel R. Granell.
02/03/2021

La Xarxa de Centres Cívics ha presentat aquest matí el nou cicle d’activitats programades pel que queda d’hivern i per la primavera. S’ofereixen fins a 69 activitats totalment gratuïtes i totalment virtuals, que sumen 1.285 places.  

Durant la presentació de les noves activitats que s’ha fet aquest dimarts al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha explicat que “des dels Centres Cívics seguim adaptant-nos a allò que les mesures sanitàries recomanen i és per això que continuem oferint activitats virtuals amb una porta oberta a la presencialitat o semipresencialitat de noves activitats tan aviat com sigui possible”. Aguilar-Cunill ha destacat que per aquest motiu,”la programació que presentemés una programació viva i que anirà actualitzant-se i complementant-se durant els propers mesos”. 

Respecte les activitats presentades, cal ressaltar l’Especial 8M que, per primer cop, organitza la Xarxa de Centres Cívics. Sensibles a aquest moviment i en col·laboració amb la conselleria de Feminismes, els Centres Cívics proposen una programació conjunta amb el Punt Lila i Arc Iris oferint tres xerrades diferents, totes al voltant del Ffeminisme, així com un club de lectura en clau feminista on es llegiran les obres de tres autores. 

Una altra de les novetats en aquest cicle d’Hivern-Primavera és la programació de sis xerrades, entre les quals destaca una sobre l’adopció d’animals a càrrec de l’Aassociació GAIA. Sense oblidar la situació de pandèmia que estem vivint i  amb l’objectiu d’ acompanyar la ciutadania, s’oferiran també quatre xerrades a càrrec del Col·legi Professional de Psicologia de Catalunya. Per últim, es proposa una xerrada sobre l’ús responsable de les pantalles, adreçada a famílies i persones relacionades amb l’educació dels infants. 

Com és habitual, Centres Cívics manté l’oferta d’activitats infantils i familiars amb un total d’11 propostes. També s’inclouen com a novetats nou activitats d’expressió artística, vuit tallers de salut i benestar i quatre activitats d’ecologia i sostenibilitat, on destaca un taller d’iniciació a la mecànica de la bicicleta que acompanyarà el projecte de Tarragona Ciutat 30. Dins l’oferta compresa dins el segment Fes-t’ho tu mateix!, s’ofereixen 14 activitats de les quals 8 són novetat. També es continua oferint el tastet de llengua de signes catalana que tant d’èxit va tenir a la tardor. Per últim, un altre dels grans reptes d’aquesta programació són els tallers de cuina i gastronomia en línia, amb un total d’11 tallers que intentaran que l’alumnat cuini en directe en companyia de cuiners locals.  

Per tal de democratitzar al màxim l’oferta, cada persona només podrà inscriure’s a tres activitats. Les inscripcions es podran fer a partir d’aquest dimecres 3 de març a les 9 del matí a través del web centrescivics.tarrragona.cat. Els cursos s’iniciaran el proper dia 9 de març i s’allargaran fins al 10 de juny. 

Consulteu el detall de la programació Hivern - Primavera dels Centres Cívics.

Segells de reconeixement d’administració oberta