Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 L'exposició 'Brakumo21' arriba a la Xarxa de Centres Cívics

L'exposició 'Brakumo21' arriba a la Xarxa de Centres Cívics

L'exposició 'Brakumo21' arriba a la Xarxa de Centres Cívics

A partir de demà divendres 23 d'abril es podrà veure l'exposició Brakumo21 al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Una col·lecció de fotografies de les abraçades que, un any després de l'inici de la Covid19, ens van ser prohibides.
L'exposició 'Brakumo21' arriba a la Xarxa de Centres Cívics Fotografia: Cartell Brakumo21
22/04/2021

A partir de demà divendres 23 d'abril es podrà veure l'exposició Brakumo21 al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Aquesta mostra que engega amb motiu de la Diada de Sant Jordi, ofereix una col·lecció de fotografies de les abraçades que, un any després de l'inici de la Covid19, ens van ser prohibides. Brakumo, que significa abraçada en esperanto, posa de relleu les abraçades en plena crisi sanitària com a mostra d'afecte, a la fragilitat del cos, independentment del gènere, edat o raça i a la necessitat de contacte que en tenim.

Els autors de les imatges que s'exposen són Paco Romero i Mon Feijóo, que junt amb la Xarxa de Centres Cívics de l'Ajuntament de Tarragona han organitzat aquesta mostra; que a més ha comptat amb la col·laboració del Campus Extens de la URV i la Diputació de Tarragona.

Paco Romero és llicenciat en Documentació i ha rebut formació musical tot i que ha desenvolupat la seva carrera laboral en camps de la interpretació i la fotografia. Amb Brakumo21, i de la mà de Mon Feijóo, afronta el seu projecte fotogràfic més gran i personal fins al moment. Mon Feijóo és musicompositant i artista visual. Ha dut a terme diferents rols en diversos projectes audiovisuals. Durant el primer confinament, es torna a submergir al món de la fotografia fent èmfasi en el maneig de la llum flash i és quan neix de la mà d'en Paco Romero, Brakumo21.

Segells de reconeixement d'administració oberta