Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2021 Més de 400 persones gaudeixen del túnel del terror al Centre Cívic de Bonavista

Més de 400 persones gaudeixen del túnel del terror al Centre Cívic de Bonavista

Més de 400 persones gaudeixen del túnel del terror al Centre Cívic de Bonavista

Una cinquantena de membres de l'AVV Bonavista van organitzar el recorregut ambientat en els malsons
Més de 400 persones gaudeixen del túnel del terror al Centre Cívic de Bonavista imatge cedida per l'AVV Bonavista
20/10/2021

El Centre Cívic de Bonavista s'ha convertit aquest cap de setmana en un túnel del terror. Una trentena d'actors, encarregats d’espantar el públic assistent, van transformar l'equipament en un passatge terrorífic replet de llums i sons.

L'associació de veïns del barri, conjuntament amb la companyia Artífex, han fet possible que enguany s’hagi celebrat la tercera edició d’un esdeveniment que ha estat tot un èxit aplegant més de 400 assistents durant les nits de divendres i dissabte. “Gràcies a les aportacions del públic, podem ampliar el recorregut i millorar la caracterització dels actors”, afirma Izan Madroñal, qui ha estat un dels artífexs d’un túnel del terror que, any rere any, presenta unes xifres que evidencien la seva popularitat entre els veïns de Bonavista. Tot plegat, un cap de setmana que ha superat les expectatives de l'equip format per una cinquantena de persones.

Els malsons van ser l’eix principal de la decoració de l’espai que es va dividir en 13 zones diferents. “Hem reunit tots aquells temors més comuns perquè el públic els hi planti cara”, comenta Madroñal. Els assistents van poder descobrir diverses referències del món del terror. Entre elles, destaquen la fàbrica de Freddy Krueger, el pallasso d’It, zombis o les reconegudes nines de porcellana. Tota una escenografia que feia mesos que l’AVVBonavista planificava, ja que aquest túnel del terror estava preparat per la castanyada del 2020, però a causa de les restriccions de la Covid-19 es va haver de cancel·lar. Tot i que la situació d’enguany és més favorable, l’acte també s'ha adaptat al context actual: el 80 % del recorregut es va muntar a l'exterior, l'entrada va ser esglaonada i per grups bombolla de màxim 6 persones.

En aquest vídeo podreu veure imatges de com ha estat aquest túnel del terror.

Espectacle familiar de Halloween

El Halloween de l’AVVBonavista i d’Artífex no s’acaba aquí, es transporta al teatre del Centre Cívic de Torreforta amb 'La noche de Halloween'. Les actuacions seran de divendres a diumenge, a les 18:30 h i a les 20 h. Es tracta d'un espectacle familiar i musical amb veu amb directe i amb un rerefons que no deixarà indiferent a ningú. Per assistir cal reservar telèfon: 681 350 885.

Segells de reconeixement d'administració oberta