Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2022 Els centres cívics treballen per reubicar les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta

Els centres cívics treballen per reubicar les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta

Els centres cívics treballen per reubicar les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta

La ludoteca es trasllada temporalment al Col·legi Lestonnac-L’Ensenyança
Els centres cívics treballen per reubicar les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta Imatge de l'aula habilitada com a ludoteca al Col·legi Lestonnac-L’Ensenyança (Xarxa de Centres Cívics).
31/01/2022

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona reubica les activitats del Centre Sociocultural de la Part Alta per garantir les mesures de seguretat de la Covid-19 als usuaris, oferint espais i sales que proporcionen una millor ventilació. Tal com explica la consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, “s’ha optat per localitzacions alternatives a prop de l’equipament per mantenir el servei a les persones del barri”. 

Així, la ludoteca es trasllada temporalment al Col·legi Lestonnac-L’Ensenyança. L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Xarxa de Centres Cívics, i el centre educatiu han signat un conveni de col·laboració per oferir un lloc de trobada i diversió pels més petits de la casa. S’ha adaptat una aula perquè tots els infants del barri puguin gaudir d’un espai d’oci amb amics, familiars i el personal especialitzat.  

El servei s’ofereix als nens i nenes d’entre 0 i 12 anys, de dilluns a divendres, de 17:30 a 19.15 h. Els més menuts han d’anar acompanyats del pare/mare o tutor, o d’una persona responsable de més de 18 anys. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer presencialment durant l’horari d’obertura de la ludoteca.

A banda, l’equip de Centres Cívics continua estudiant espais alternatius, propers a l’edifici municipal i a l’aire lliure, com la plaça de l’Antic Escorxador, per incloure’ls a la programació d’aquesta primavera.

Segells de reconeixement d'administració oberta