Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2022 Èxit de participació a les activitats de Primavera de la Xarxa de Centres Cívics, que tanquen amb un 95 % d’ocupació

Èxit de participació a les activitats de Primavera de la Xarxa de Centres Cívics, que tanquen amb un 95 % d’ocupació

Èxit de participació a les activitats de Primavera de la Xarxa de Centres Cívics, que tanquen amb un 95 % d’ocupació

Els seus equipaments municipals inicien avui l’horari d’estiu de 8 a 15 h
Èxit de participació a les activitats de Primavera de la Xarxa de Centres Cívics, que tanquen amb un 95 % d’ocupació Taller de taitxí realitzat aquesta primavera a la Xarxa de Centres Cívics.
27/06/2022

La Xarxa de Centres Cívics tanca la seva programació de primavera amb un èxit rotund de participació, amb més d’un 95% de les places cobertes a les més de 100 activitats gratuïtes proposades i realitzades als Centres Cívics de Llevant, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador.  

La consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, ha valorat molt positivament la participació a tota la programació. “La gent torna als Centres Cívics i se’ls fa seus després de la pandèmia”. Paula Varas ha expressat que “l’èxit de les activitats es basa en la coordinació entre departaments, organismes i entitats ciutadanes. Es tracta d’un cicle fet per la ciutadania per a la ciutadania”. 

Així mateix, les ludoteques municipals, han tancat aquesta setmana amb una assistència de prop de 10.000 infants durant tot el curs entre les 5 ludoteques i la jugoteca del Centre Cívic de Llevant.  

Els Centres Cívics comencen aquest dilluns 27 de juny el seu horari d’estiu, que s’allargarà fins al 24 de setembre. Aquest horari és de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Durant aquest període, els Centres Cívics aturen la seva activitat pròpia però acullen propostes dels diferents serveis municipals i entitats i associacions tarragonines, com ara activitats de la conselleria de Joventut, el cicle Cultura en Família de la mà de la conselleria de Cultura i residències artístiques, així com casals d'estiu que ofereixen diferents entitats de la ciutat. 

Tota la informació es pot consultar a https://www.tarragona.cat/centrescivics 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta