Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2022 La Xarxa de Centres Cívics aborda el futur dels equipaments en un taller cooperatiu

La Xarxa de Centres Cívics aborda el futur dels equipaments en un taller cooperatiu

La Xarxa de Centres Cívics aborda el futur dels equipaments en un taller cooperatiu

Forma part del Pla Estratègic que ha de marcar les línies bàsiques d'actuació de la Xarxa en el futur.
La Xarxa de Centres Cívics aborda el futur dels equipaments en un taller cooperatiu Imatge del taller cooperatiu.
29/03/2022

La Xarxa de Centres Cívics va aplegar una vintena de persones aquest dissabte al matí al teatre del Centre Cívic Sant Salvador per treballar en el futur dels equipaments. Es tracta d’una jornada de treball emmarcada dins del pla estratègic, ‘Construïm els pilars de la Xarxa de Centres Cívics’, un instrument que ha de definir què són i quins reptes s'han d’afrontar d’ara en endavant.

Al llarg d’aquests darrers mesos, l’equip de Centres Cívics ha treballat i recollit l’opinió de la ciutadania, les entitats, professionals vinculats a la dimensió cultural, social, educativa i comunitària de la nostra ciutat i la dels representants de diversos grups polítics. Amb aquesta sessió de treball es van compartir les mirades d’aquests tres agents.

La trobada va posar sobre la taula els reptes de futur de la Xarxa de Centres Cívics: la innovació dels barris, la participació de la ciutadania en programes i activitats i la transformació de la programació incloent la cultura comunitària.

Segells de reconeixement d'administració oberta