Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2023 La Xarxa de Centres Cívics amplia la seva oferta d'activitats per aquesta primavera

La Xarxa de Centres Cívics amplia la seva oferta d'activitats per aquesta primavera

La Xarxa de Centres Cívics amplia la seva oferta d'activitats per aquesta primavera

Del 4 de maig al 14 de juny, el Centre Cívic Torreforta i el Centre Sociocultural Part Alta acolliran 23 propostes
21/04/2023

La Xarxa Municipal de Centres Cívics amplia la seva programació per aquesta primavera amb 23 propostes més repartides entre els equipaments de Torreforta i de la Part Alta. Entre les noves activitats hi ha set xerrades, dues sortides i onze monogràfics dels quals sis són gratuïts. 

Amb la voluntat de continuar apostant per la democratització de l’oferta cultural de la citat, els Centres Cívics oferiran tres propostes culturals gratuïtes al Centre Cívic Torreforta treballades amb entitats del territori. Es tracta de l’obra teatral Este banco está ocupado de la companyia amateur Torralba Teatre, el xou municipal de revista Un viatge per la revista fins al musical a càrrec del grup Teatre Musical de Revista de Torreforta, i assajos oberts de gaiters asturians per conèixer més de prop la cultura d’Astúries.  

Els monogràfics de pagament mantenen els descomptes del 50 % per a persones a l’atur, famílies monoparentals i nombroses, i amb els carnets Tarragona Jove i del Club dels Tarraconins. Paral·lelament, els socis de Tarragona Esports comptaran amb un descompte del 25% no acumulable en aquestes activitats.  

Les inscripcions començaran al web de Centres Cívics dilluns 24 abril a les 10 h, incorporant com a novetat un nou aplicatiu per facilitar les inscripcions als usuaris.

Consulteu les noves activitats a Torreforta i Part Alta al web de Centres Cívics.

Segells de reconeixement d'administració oberta