Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2023 La Xarxa de Centres Cívics presenta el seu programa marc amb una jornada oberta a tota la ciutadania

La Xarxa de Centres Cívics presenta el seu programa marc amb una jornada oberta a tota la ciutadania

La Xarxa de Centres Cívics presenta el seu programa marc amb una jornada oberta a tota la ciutadania

La jornada, que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre, comptarà amb tres taules rodones i la participació de diferents agents de la ciutat
La Xarxa de Centres Cívics presenta el seu programa marc amb una jornada oberta a tota la  ciutadania Imatge d'arxiu del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau. Foto: Isaias Mena.
06/11/2023

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona presentarà el seu programa marc en una jornada gratuïta i oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc aquest dissabte 11 de novembre, a partir de les 9.30 h i fins a les 14 h, al centre cívic Sant Pere i Sant Pau. La jornada esdevindrà un espai de reflexió sobre els reptes de futur d'aquesta xarxa d'equipaments cívics de la ciutat sota el paraigua del programa marc que es va aprovar en el consell plenari del passat mes d'abril, el qual inclou diferents eixos de treball. Aquest programa es va elaborar entre els anys 2020 i 2021 amb la participació activa de diferents agents socials, culturals i polítics de Tarragona. 

La jornada oferirà tres taules rodones protagonitzades per diversos agents socials, culturals i polítics de la ciutat. La primera taula tractarà del valor dels equipaments de proximitat de la ciutat de Tarragona, la segona se centrarà en els reptes de futur pel que fa al paper de les entitats i la ciutadania com a motor d'acció comunitària en els equipaments de proximitat; i l'últim debat girarà entorn la gestió corporativa dels equipaments municipals. 

En marxa el servei Connect@

La Xarxa de Centres Cívics continua oferint una gran varietat de serveis a la ciutadania i a partir d'avui, dilluns 6 de novembre torna a posar a disposició les aules d'informàtica dels equipaments engegant de nou el Servei Connect@, una activitat que té l'objectiu de trencar la bretxa salarial i que a partir del dilluns 13 de novembre oferirà cursos de formació.  A banda d'aquests cursos, el servei permet oferir atenció individualitzada per resoldre qualsevol dubte, necessitat i tràmit en línia que s'hagi de fer. També es poden resoldre dubtes sobre el currículum, sobre el funcionament del mòbil, la tauleta, els treballs de classe, entre altres. 

Les inscripcions per a la jornada es poden formalitzar telemàticament a través del portal TGN Inscripcions.

Segells de reconeixement d'administració oberta