Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2023 Tot a punt pel cicle de cinema popular Crispetes de la Xarxa de Centres Cívics

Tot a punt pel cicle de cinema popular Crispetes de la Xarxa de Centres Cívics

Tot a punt pel cicle de cinema popular Crispetes de la Xarxa de Centres Cívics

A partir del 28 d'octubre es projectaran pel·lícules gratuïtes al Centre Cívic de Bonavista
10/10/2023

La Xarxa de Centres Cívics ja ho té tot a punt per engegar la tercera edició del cicle de cinema popular Crispetes, que tindrà lloc a partir del 28 d'octubre al Centre Cívic de Bonavista. La programació consta de quatre pel·lícules, tres d'elles adreçades especialment al públic infantil i juvenil; i una altra de temàtica social. L'entrada és gratuïta i, tot i que no és necessària inscripció prèvia, l'accés es limita a l'aforament de la sala. 

El cicle de cinema popular Crispetes s'emmarca en un dels eixos de treball de la Xarxa de Centres Cívics enfocat en l'animació sociocultural i que té com a objectiu potenciar i fomentar la cultura de proximitat.

Els Centres Cívics acullen nombroses activitats d'entitats tarragonines

A partir d'aquesta tardor, la Xarxa de Centres Cívics acull nombroses activitats organitzades per diferents entitats de la ciutat. Es tracta d'activitats de tota mena (esportives, musicals, de salut i benestar, de teatre, d'ecologia i sostenibilitat, d'informàtica, cursos d'idiomes...) adreçades tant a infants i joves com a adults. L'oferta de totes aquestes activitats també es pot trobar en aquesta secció del web de la Xarxa de Centres Cívics.

Nou horari d'hivern a la Xarxa de Centres Cívics

Un cop passat l'estiu, els centres cívics de la ciutat de Tarragona ja han iniciat el nou horari d'hivern: De dilluns a divendres de 8 h a 21 h i els dissabtes de 9 h a 14 h. 

Consulteu la programació completa del cicle de cinema Crispetes al web de Centres Cívics.

Segells de reconeixement d'administració oberta