Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2024 El Centre Cívic de Sant Salvador acull una obra teatral familiar sobre la sostenibilitat

El Centre Cívic de Sant Salvador acull una obra teatral familiar sobre la sostenibilitat

El Centre Cívic de Sant Salvador acull una obra teatral familiar sobre la sostenibilitat

L'equipament també acull un curs gratuït d'autodefensa per a dones majors d'edat
16/02/2024

El Centre Cívic de Sant Salvador acull, els propers dies, dues propostes molt interessants per als veïns i veïnes i tothom que s’hi vulgui apropar. D’una banda, aquest dissabte 17 de febrer a les 11.30 h  al Teatre del Centre Cívic, tindrà lloc l’obra de teatre familiar R que R, teatre per a la sostenibilitat de Tornavís Teatre. Es tracta d'un espectacle familiar en què, de manera distesa i divertida, es donaran les claus per ser més sostenibles a casa i a l’escola, explicant les sis R de manera pràctica. L’entrada és gratuita però amb aforament limitat.

D’altra banda, a partir de dimecres vinent, 21 de febrer, i fins al 20 de març, el centre cívic acollirà un curs d’autodefensa per dones majors d’edat, que ha organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon i el Fòrum dels Barris. El curs consta de cinc sessions d’una hora.

Els objectius del curs són aprendre tècniques d'autodefensa per poder fer front a una situació de por, apoderar a les dones a sentir-se més segures a l’hora de reaccionar front una situació de risc i conèixer la tècnica més adequada per fer front a la situacions que es puguin trobar.

La inscripció és gratuita i les places són limitades. Les dones interessades poden fer la inscripció al web de La Teulada

Segells de reconeixement d'administració oberta