Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Notícies 2024 El projecte CivicCleta es reprèn aquest estiu

El projecte CivicCleta es reprèn aquest estiu

El projecte CivicCleta es reprèn aquest estiu

Durant el mes de juliol el servei estarà disponible al Centre Cívic Torreforta per a cessió de bicicletes, taller i donacions
El projecte CivicCleta es reprèn aquest estiu Imatge CivicCleta
25/06/2024

A partir del proper divendres 5 de juliol, amb la col·laboració d’Escamot Cooperativa, es reprèn el projecte La CivicCleta, un servei que pretén desenvolupar una estratègia de mobilitat sostenible i economia circular envers la bicicleta. Així doncs es posarà en marxa el punt ITB (Inspecció tècnica de bicicletes) per tal que la ciutadania, ja sigui adulta, familiar o infantil que tingui aquest vehicle sostenible, pugui apropar-se i aprendre a posar-la punt seguint les indicacions del personal especialitzat que hi haurà a l’espai de forma gratuïta.

Alhora aquelles entitats de la ciutat o serveis municipals que requereixin una bicicleta podran sol·licitar-ne la cessió per activitats puntuals. També es posarà a disposició el servei de recollida de bicicletes en desús per tal de fomentar-ne l’economia circular i sostenible i tornar-les a posar a punt.

Al mes d’agost el servei s’aturarà i es reprendrà al setembre i octubre, acompanyat de cursos específics que es presentaran amb la programació d’activitats de la tardor de la Xarxa de Centres Cívics.

Tota la informació al web

Segells de reconeixement d'administració oberta