Esteu aquí: Inici Notícies I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà els dies 7 i 8 de novembre el I Congrès Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities organitzat per l'Open Energy Institute i que compta amb la col·laboracio, entre d'altres, de l'Ajuntament de Tarragona.
17/10/2012

NOTICIA CONGRÈS SMART CITIESEl Congrès vol ser una plataforma d'informació, debat i oportunitats de negoci dels sectors empresarial, professional i de l'adminsitració pública.

 

Els objectius són:

  1. Oferir una plataforma d’informació, debat i oportunitats de negoci als sectors empresarial, profesional i de l’adminsitració.
  2. Visualitzar Tarragona com a ciutat referent del moviment de les Smart Cities
  3. Proclamar la “Declaració de Tarragona” vinculant aquest moviment de sostenibilitat i d’eficiència energética als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

 

Intervindran personalitats destacades com Jeremy Rifkin, profesor del Programa de Formació Executiva de la Warthom School de la Universitat de Pennsylvania i autor de la “Tercera Revolució Industrial” entre d’altres.

Els destinataris són sectors de l’energia, la construcció, l’aigua, químic, tecnològic, consultories etc., a més d’alcaldes i responsables de l’administració pública, empresaris i emprenedors, professionals i experts de món universitari.

Podeu trobar més informació sobre el congrés a:

I CONGRÉS MEDITERRANI D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I SMART GREEN CITIES

FITXA TÈCNICA

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat