Esteu aquí: Inici Notícies L'Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Jaume Artero

L'Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Jaume Artero

L'Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Jaume Artero

L'Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Jaume Artero Jaume Artero. Foto: Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET).
Històric líder veïnal i vicepresident de la Coordinadora d’Entitats, Artero ha estat una figura destacada en els moviments veïnals i socials per aconseguir una ciutat millor, especialment a la zona de Ponent.
06/10/2015


L’Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Jaume Artero, històric líder veïnal i vicepresident de la Coordinadora d’Entitats. Artero ha estat una figura destacada en els moviments veïnals i socials per aconseguir una ciutat millor, especialment a la zona de Ponent. Durant 23 anys va ser president de l’Associació de Veïns de la Verge del Pilar aconseguint importants millores. Al mateix temps, durant vuit anys es va encarregar de l’àrea de seguretat de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT).

Jaume Artero va ser un dels impulsors de la Coordinadora d’Entitats l’any 2004 i, des de la seva creació, ocupava el càrrec de vicepresident i responsable de les àrees de seguretat, sanitat i urbanisme.

L’Ajuntament expressa el seu condol a la família.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat