Esteu aquí: Inici Eleccions Notícies 2023 Resultats de les eleccions municipals 2023 a Tarragona

Resultats de les eleccions municipals 2023 a Tarragona

Resultats de les eleccions municipals 2023 a Tarragona

La participació a la ciutat ha estat del 51,71%.
28/05/2023

Amb el 100% dels vots escrutats, les eleccions municipals 2023 a Tarragona han donat com a resultat la victòria del PSC, com a llista més votada.

En total, a la ciutat de Tarrragona s'han constituït 159 meses a 44 col·legis electorals amb total normalitat. La jornada electoral ha transcorregut sense incidents segons les dades de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Amb el 100% escrutat, la participació ha estat del 51,71%.

Pel que fa a la informació ciutadana, el web de l’Ajuntament ha estrenat per a aquestes eleccions una aplicació, https://www.tarragona.cat/eleccions/municipals/, amb la qual la ciutadania ha pogut consultar des del lloc on tocava votar (amb geolocalització) fins a les dades provisionals de participació per barris, els resultats històrics o les candidatures presentades, entre d’altres, i des de les 21 h, l'evolució de l'escrutini en temps real. 

Així mateix, s'ha habilitat per primer cop un web específic per als mitjans de comunicació per seguir en directe, prèvia identificació, tots els detalls de la jornada electoral.

Es poden consultar els resultats complets i qui seran els 27 regidors a l'Ajuntament de Tarragona en el mandat 2023 - 2027 al web de les eleccions.  El dissabte 17 de juny tindrà lloc el ple de constitució del nou Ajuntament i l'elecció de l'alcalde.

Segells de reconeixement d'administració oberta