Esteu aquí: Inici Eleccions Notícies 2023 Tarragona enllesteix els preparatius per a les eleccions generals de diumenge

Tarragona enllesteix els preparatius per a les eleccions generals de diumenge

Tarragona enllesteix els preparatius per a les eleccions generals de diumenge

Els comicis compten amb 159 meses distribuïdes en 44 col·legis repartits arreu de la ciutat
20/07/2023

La Brigada Municipal ja ho té tot a punt per a les eleccions generals del pròxim diumenge, 23 de juliol. Nou efectius de la Brigada Municipal fa dos mesos que, des que es van convocar els comicis, treballen exclusivament perquè diumenge la jornada electoral es pugui celebrar amb normalitat.  

Entre les tasques de la Brigada destaca la preparació del material electoral i el condicionament d’urnes. Sis efectius fa 15 dies que reparteixen per tots els col·legis electorals de la ciutat cabines, cadires i suports metàl·lics, feina que acabarà aquest divendres. Paral·lelament, tres membres de la Brigada s’han encarregat de netejar, preparar i precintar les urnes.  

En total, en les eleccions generals d’aquest diumenge, a Tarragona hi haurà 159 meses. El nombre d’urnes serà el doble, ja que cada mesa comptarà amb una pel congrés i una segona pel senat. Les meses estaran distribuïdes en 44 col·legis electorals.  

Diumenge al matí, la Brigada serà l’encarregada de fer el repartiment del material electoral. Prèviament, els efectius s’asseguren que tots els col·legis electorals tenen el mateix nombre de paperetes per partit polític. Durant tota la jornada electoral, la Brigada es mantindrà disponible per donar suport a les meses i solucionar incidències.  

A banda, es garantiran bones condicions climàtiques en totes les meses. D’aquesta manera, la Subdelegació del Govern ha facilitat a l’Ajuntament 88 ventiladors, per als col·legis on no hi ha aire condicionat.  

Al web de les eleccions de l'Ajuntament de Tarragona podeu consultar la mesa on ha de votar cada elector.

Segells de reconeixement d'administració oberta