Esteu aquí: Inici Eleccions Notícies 2024 Tot a punt per les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny

Tot a punt per les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny

Tot a punt per les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny

No es repeteix la distribució dels electors de les eleccions del 12 de maig
06/06/2024

La ciutat de Tarragona ja ho té tot a punt per a les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny. 9 efectius de la Brigada Municipal fa 2 setmanes que treballen exclusivament perquè diumenge la jornada electoral es pugui celebrar amb total normalitat. 
Entre les tasques de la Brigada destaca la preparació del material electoral i el condicionament d’urnes. 6 efectius fa 15 dies que reparteixen per tots els col·legis electorals de la ciutat cabines, cadires i suports metàl·lics, feina que acabarà aquest divendres. Paral·lelament, 3 membres de la Brigada s’han encarregat de netejar, preparar i precintar les urnes. 
En total, a Tarragona més de 90.000 persones estan cridades a votar i ho faran en 40 col·legis electorals, en un total de 155 meses. Cal recordar que la distribució dels col·legis electorals no és la mateixa que a les eleccions catalanes de 12 de maig, en les quals hi van haver força canvis en la distribució dels mateixos.
Per aquest motiu, l’Ajuntament recorda que hi ha disponible al web municipal un servei de consulta en línia: tarragona.cat/onvoto on, introduint el número del document d’identitat, NIF o passaport, cadascú pot consultar en quin col·legi, districte, mesa i secció podrà votar. També recomana revisar la targeta censal que es rep per correu postal, i en la qual s’especifica on cal anar a votar.
Diumenge al matí, la Brigada serà l’encarregada de fer el repartiment del material electoral. Prèviament, els efectius s’asseguraran que tots els col·legis electorals tinguin el mateix nombre de paperetes per cada candidatura. També s’encarregarà de repartir aigua per tots els membres de les meses, i en cas d’altes temperatures, l’ajuntament disposa de 99 ventiladors per distribuir als col·legis que no disposin d’aire condicionat. Aquests ventiladors els va adquirir la Subdelegació del Govern, a les passades eleccions estatals, i els va cedir a l’ajuntament.
Durant tota la jornada electoral, la Brigada es mantindrà disponible per donar suport a les meses i solucionar incidències. 

Segells de reconeixement d'administració oberta