Esteu aquí: Inici Tarragona Film Office L'oficina

Presentació

Rodatge de l'espot del perfum 'One Sport' de Dolce Gabbana a l'amfiteatre 

La ciutat de Tarragona és pura essència mediterrània. Molt ben comunicada i situada a menys d'una hora de Barcelona, compta amb una herència romana declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. Altres atractius que la defineixen són el seu singular barri antic medieval, quinze quilòmetres de costa amb platges de sorra fina i daurada, cales d'aigües cristal·lines, passejos marítims i un dels ports més importants d'Europa.

La seva climatologia, la llum i la gran diversitat d'escenaris fan de la ciutat un magnífic plató per a qualsevol producció televisiva, publicitària o cinematogràfica. En els últims anys, la ciutat ha esdevingut un dels municipis que més produccions audiovisuals acull de Catalunya.

Davant del gran potencial del seu terme municipal, la Tarragona Film Office, adherida a la Catalunya Film Commission, es posa a disposició de la indústria audiovisual oferint, de forma totalment gratuïta, assistència en la recerca de localitzacions de rodatge i en la tramitació dels permisos, coordinació dels diferents serveis municipals necessaris i assistència en la logística de la producció, amb la intenció de ser una valuosa eina de suport per als professionals del sector.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta