Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies entitats i voluntariat II Sopar Solidari contra el càncer i la leucèmia

II Sopar Solidari contra el càncer i la leucèmia

II Sopar Solidari contra el càncer i la leucèmia

Per segon any consecutiu, el proper divendres dia 26 d'octubre s'organitzarà un sopar en benefici de la Fundació Josep Carreras i la Lliga contra el Càncer al Complex Educatiu de Tarragona, antiga Universitat Laboral.
15/10/2012

 

Organitzat per Marco Borromeo, xef del Restaurant El Palau del Baró, Àngel Jiménez, cap de cuina del Complex Educatiu i Ignasi Basora, responsable del col·lectiu Apath i sota el lema "TOTS contra la leucèmia i el càncer", el sopar té com a finalitat recollir fons per lluitar contra aquestes malalties.

Un any més molts cuiners destacats de les comarques de Tarragona, i amb la col·laboració especial de tots els xefs amb estrella Michelin de les nostres comarques (Joan Bosch, Diego Campos i Francesc López), del pastisser Marco Martins Carreiro i del gelater Gabri Oliver, s'uneixen en una vetllada especial. Una cita que és d'un gran atractiu gastronòmic, i per damunt de tot solidari, i en què s'espera poder comptar amb la vostra presència.

El sopar es complementarà amb sortejos de sopars en restaurants acreditats de les comarques tarragonines, de quadres de pintors reconeguts, o de vins, entre d’altres sorpreses.

El preu serà de 60 € per persona que es destinaran íntegrament a projectes i accions per lluitar contra el càncer i la leucèmia.

 

Les inscripcions cal formalitzar-les fins el dia 22 d'octubre al telèfon 977232424, o al e-correu  onceonceonce@hotmail.es  I aquells interessats en fer més aportacions econòmiques poden fer el corresponent ingrés al compte corrent 2100-3510-76-2200196217.

 Restaurants i cuiners participants:

Joan Bosch (CAN BOSCH); Diego Campos (RINCON DE DIEGO); Fran López (VILLA RETIRO); Pascual Peñuelas (CHEF); Marco Borromeu (PALAU DEL BARÓ); Marco Carreiro (PASTISSOS DE CREMA), Gabri Óliver (GELADERIA OLIVER); KM0 SLOW FOOD; Xavier Fabra (QUINTAFORCA); Ramon Martí (EL LLAGUT); Gerson (LA GRAVA); José Antonio Nieto (EL DORADO); Juanan Nieto (EL DORADO).

Patrocinadors:

Dopigraf; Jofre; Tarraco Seafood; Reyes y Barón; Colet; Forn Virgili; Makro; Font Vella; Avicsa; Cafés Brasilia; Parxet; Celler Ronadelles; Agustí Torelló; Laudi; MU Kreative; Diexca; J. Milà; Creoimagen.

Col·laboradors:

Fundació Josep Carreras; Mermeladadexocolate

Obsequis:

Mas d’En Rue; “Tito” Figueras; Aquatonic; Viatges Acoas; Vins Padró; Vinum Nostrum; Radio TV Piñol; Joieria Personal; Taller de Joieria Blázquez; Club Gimnàstic de Tarragona; Ariane Gutierrez; Chartreusse; URV Facultat d’Enologia; Diputació de Tarragona; Formatgeria La Pobla; Isabel López Figueredo; Xocolata Artesana L’Abella; Ramon Bello; Andares; Bodegas Viñas del Vero; Bodegas Jaume Giro i Giro; Fundación Josep Carreras; Ares; El Terrat; Rest. Manolo; Quinta Forca; Entre copes; La Taula Rodona; El Graner; El Complet; La Cassoleta de l’Arròs; El Llagut; el Galliner de l’Antiquari; El Racó de l’Abat; Ca L’Oscar; Crechas; L’Auriga; Palau del Baró; Sadoll; Cocula.

Segells de reconeixement d'administració oberta