Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Dones Consell Municipal

Què és?

El Consell Municipal de Dones va néixer al 2009 de la necessitat de constituir un òrgan estable i permanent de participació de caràcter sectorial amb la finalitat de fomentar, coordinar i avaluar accions i propostes destinades a impulsar les polítiques d'igualtat de l'Ajuntament deTarragona i d'aquesta manera, incrementar la presència i participació de les dones en tots els àmbits de la vida social.

Els objectius específics del Consell Municipal de les Dones es resumeixen en:

  • Assessorar i informar l'Ajuntament sobre aquells temes que facin referència a l'àmbit específic de les dones i a la seva presència en la societat en l'espai polític, social, econòmic, etc.
  • Vetllar per a la incorporació de la perspectiva de gènere i de la igualtat efectiva d'oportunitats en el desenvolupament de les polítiques municipals.
  • Constituir un espai de debat i anàlisi per a la canalització de les inquietuds i necessitats de les dones.
  • Proposar la realització de debats i campanyes innovadores que facin visibles les idees, la manera de fer i la veu de les dones.
  • Realitzar propostes que millorin els serveis específics d'atenció a les dones i a la xarxa de serveis generals de la població tenint en compte la perspectiva de gènere i la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.
Segells de reconeixement d'administració oberta