Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Dones Recursos d'atenció a la violència

On et poden ajudar?

«Detectar una víctima de violència és un compromís ètic. Acompanyar-la en la recerca d'una solució resulta una tasca delicada i rellevant. Donar-li un millor servei fa pròpia una causa transformadora: participar en la restitució de la seva llibertat i dels seus drets humans» (Graciela B. Ferreira).

La feina de visualització i denúncia social de la violència masclista ha estat i segueix sent cabdal per anar deslegitimant i trencant la seva impunitat. En aquest sentit, l'augment dels nivells de sensibilització i de solidaritat són claus per facilitar prendre consciència d'estar vivint una situació de violència, enfrontar-nos-hi, poder trencar el silenci i ser recolzades pels qui ens envolten.

El Protocol d'actuació i circuit d'intervenció en situacions de violència masclista de la ciutat de Tarragona permet establir les bases necessàries per a la detecció, la prevenció, l'atenció i la recuperació de les dones i dels seus fills i filles, i és des de la Comissió de Seguiment que s'ha creat l'espai interdisciplinari per consensuar informació, establir coordinacions i promoure estratègies per tal de millorar la qualitat de la intervenció. La primera edició va ser elaborada l'any 2008, i ara, amb l'expertesa i el funcionament d'aquests deu anys, aquest conjunt de professionals han possibilitat aquesta nova edició (2018).
 

On et poden ajudar?

 

Segells de reconeixement d’administració oberta