Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Notícies Notícies 2022 Lectura del manifest de la Xarxa Local per a la Gent Gran de Tarragona

Lectura del manifest de la Xarxa Local per a la Gent Gran de Tarragona

Lectura del manifest de la Xarxa Local per a la Gent Gran de Tarragona

Ha anat a càrrec de la mestra jubilada Maruja Aragoncillo, actualment voluntària a l'entitat Amics de la Gent Gran
30/09/2022

Aquest divendres ha tingut lloc la lectura del manifest de la Xarxa Local per la Gent Gran de Tarragona, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, que té lloc oficialment l’1 d’octubre.

La lectura s’ha fet a les 13.30 h davant de la façana de l’Ajuntament en un acte presentat per la consellera de Gent Gran, María José López, qui ha reivindicat la necessitat “d’avançar fins a aconseguir una societat on es respecti cada vegada més la gent gran i els seus drets socials i on se senti realment valorada”.

Maruja Aragoncillo, mestra jubilada que actualment fa de voluntària de l’entitat Amics de la Gent Gran ha estat l’encarregada de llegir el manifest, mentre que l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha tancat l’esdeveniment reclamant el reconeixement de la gent gran com a “sàvia, tolerant i implicada en tot tipus de qüestions socials sense esperar res a canvi”.

D’altra banda, recordar que per celebrar tant el Dia Internacional de les Persones Grans com l’inici del curs 22/23 de Gent Gran Activa, servei municipal depenent de Serveis Socials, la Xarxa Local per la Gent Gran de Tarragona organitza per al 3 d’octubre dues activitats a la Llar Tàrraco (av. Catalunya, 46-48): un taller de defensa personal a càrrec de Creu Roja Tarragona, a partir de les 16.30 h; i la xerrada “Hàbits i envelliment saludable”, a càrrec del CAP Muralles i del CAP Sant Pere i Sant Pau, a partir de les 17.30 h.

Llegiu el manifest de la Xarxa Local per la Gent Gran de Tarragona (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta