Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Aquest divendres la plaça Corsini s'omplirà amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Aquest divendres la plaça Corsini s'omplirà amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Aquest divendres la plaça Corsini s'omplirà amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Entre altres activitats, s'hi llegirà el manifest amb el lema "Moltes coses a dir i moltes maneres de dir-les"
01/12/2022

Aquest divendres 2 de desembre, a partir de les 9.45 h, se celebrarà un gran acte festiu amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la Plaça Corsini. Es preveu que hi assisteixin més de 400 persones provinents de molts dels usuaris i educadors de centres i escoles que es dediquen en aquest àmbit.  

A les 10.30 h s'iniciarà la lectura compartida del Manifest elaborat conjuntament per les entitats i aprovat pel Consell Municipal de la Discapacitat el passat 28 de novembre, enguany sota el lema "Moltes coses a dir i moltes maneres de dir-les", un eslògan que gira entorn de la comunicació alternativa i augmentativa. L'objectiu d'aquest manifest és la conscienciació sobre les diferents formes de comunicar-se de les persones amb discapacitat, que són diferents a l’hora d’emprar el llenguatge oral i escrit, i en molts casos necessiten elements de suport, que amplien la seva cognició.    

L'acte continuarà a les 11 h amb una cantada i coreografia conjunta organitzada per STO SOLC i la Ballada de la geganta Frida i el gegantó Sant Rafael, amb l'acompanyament del grup de grallers Tocaferro i els timbalers de del CEE Sant Rafael. Posteriorment, hi haurà un exhibició de diversos esports adaptats i inclusius de la mà de HIT, Hoquei inclusiu Tàrraco, La Lliga, el Club Costa Daurada, el Club Vaixell i la Unió Deportiva Torreforta. 

Segells de reconeixement d'administració oberta