Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Astafanias i DINCAT signen un conveni per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual

Astafanias i DINCAT signen un conveni per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual

Astafanias i DINCAT signen un conveni per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual

L'acord s'ha presentat aquest dijous a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Tarragona
Astafanias i DINCAT signen un conveni per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual Foto: Mauri
02/05/2019

L'Associació Astafanias Tarragona i la Federació d'Entitats de la Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de Catalunya, DINCAT, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'acompanyar les famílies de les persones amb discapacitat.

DINCAT donarà suport tècnic, mitjançant el seu programa de famílies, al disseny i desenvolupament d'activitats per a familiars. Aquestes comprenen, entre d'altres, l'assessorament, informació, orientació i acompanyament a tècnics i familiars que portin a terme el programa al territori.

Per la seva banda, Astafanias atendrà i coordinarà les activitats al territori i crearà un grup motor de professionals i familiars que pugui donar suport al desenvolupament d'aquestes. També durà a terme formació i assessorament a les famílies. Astafanias també realitzarà una ronda de contactes amb els centres d’educació especial de la demarcació per presentar aquest nou projecte.

Segells de reconeixement d’administració oberta