Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Demà 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Demà 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Demà 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La plaça de la Font acollirà els actes centrals de la jornada
02/12/2015


Demà, 3 de desembre, és el Dia Internacional de les persones amb discapacitat i la plaça de la Font acull els actes centrals de commemoració. El dia començarà a les 10.15 h del matí amb un taller/actuació de percussió corporal, amb la participació d’escoles d’educació especial, impartit per Kike Cuadros de Percuriositat, a les 11 h s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “15 visions: Històries de superació personal” al Pati Jaume I. A les 12 h a les escales de l’Ajuntament a la plaça de la Font es farà la lectura del Manifest per part de membres de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat i que comptarà amb l’assistència de la consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos.

Els actes de commemoració continuaran el divendres 4 amb una matinal d’activitats a la Rambla Nova (davant col·legi de les Teresianes). De les 10 a les 13 h hi haurà una Fira d’Entitats, a les 10 h a la pista de bàsquet de l’escola de les Teresianes se celebrarà una jornada d’Esport integrat: basking. A les 11 h a la Rambla Nova el Grup de Teatre Ment i Salut La Muralla i el Grup de bioteatre de Sant Pere i Sant Pau presentarà la comèdia Doña Emo y los emoticones. A les 12 h es realitzarà una nova lectura del Manifest Sense Por i la jornada finalitzarà a les 12.15 h amb una màster class de zumba.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta