Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Demà, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Demà, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Demà, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La Plaça de la Font acollirà els actes centrals de la jornada.
02/12/2014

Demà, 3 de desembre, és el Dia Internacional de les persones amb discapacitat i la Plaça de la Font acull els actes centrals de commemoració. El dia començarà a les 10 del matí amb una fira d’entitats, a les 10:30 h es farà una taller de Bollywood organitzat pel Centre Ocupacional l’Onada. A les 11 actuaran la Coral Aprodisca, el Cor Tarraco Sons i alumnes del Programa Mirasona. A continuació s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Espais desconeguts” d’Adrià i David Borràs al pati Jaume I de l’Ajuntament. El matí finalitzarà, a les 12:30 h, amb la lectura del Manifest per part de membres de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat i que comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor.

Enguany, la 4a edició del Festival Eclèctic se celebra coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, des del 27 de novembre i fins al 5 de desembre es duu a terme una programació cultural protagonitzada per 21 grups escènics i artistes vinculats a l’àmbit de la discapacitat. Demà l’Eclèctic presenta a la tarda al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau el “Don Juan de Molière” a càrrec del grup Amanida Teatre de la ONCE.

Segells de reconeixement d’administració oberta