Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Exposició d'obres de les parelles artístiques al Pati del Rei Jaume I de l'Ajuntament

Exposició d'obres de les parelles artístiques al Pati del Rei Jaume I de l'Ajuntament

Exposició d'obres de les parelles artístiques al Pati del Rei Jaume I de l'Ajuntament

Les obres han estat realitzades per persones de l'Associació La Muralla i artistes de la província de Tarragona
Exposició d'obres de les parelles artístiques al Pati del Rei Jaume I de l'Ajuntament Una obra de la mostra
05/10/2018Dilluns 8 d'octubre, a les 18 hores, al Pati de Jaume I, es presentarà la nova edició de Parelles Artístiques, en el qual es podran veure exposades 15 obres realitzades per parelles de l'Associació La Muralla i artistes de la província de Tarragona.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i posterior exposició d'obres realitzades per parelles artístiques formades per un artista amateur vinculat a recursos de salut mental i per un artista professional. Aquesta edició està inclosa en el 6è Festival de les Arts Inclusives Eclèctic.

Parelles Artístiques és una experiència creativa per a la salut mental que es realitza des de l'any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i addiccions a la comarca d'Osona. Els últims anys, per tal d'arribar a un conjunt més gran de la societat i unir esforços al voltant de la lluita contra l'estigma vers la salut mental, hi participen altres serveis de salut mental de Catalunya, com és el cas de l'Associació La Muralla.

L'organització va a càrrec de l'Associació la Muralla i Parelles Artístiques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, Osonament, Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX.

Més informació en aquest enllaç

 

Segells de reconeixement d’administració oberta