Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Festival Eclèctic: del 15 al 21 d'octubre

Festival Eclèctic: del 15 al 21 d'octubre

Festival Eclèctic: del 15 al 21 d'octubre

El Festival de les Arts Escèniques des de la Discapacitat presentarà teatre, cinema, titelles i cant coral
10/10/2018

Amb la finalitat d’impulsar la producció de les arts escèniques entre els col·lectius de les persones amb discapacitat, del 15 al 21 d’octubre se celebrarà a Tarragona el Festival Eclèctic amb teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i  pintura, entre d’altres.

En la 6a edició actuaran les companyies i artistes següents: Club de Teatre La Muralla, Al Trot Teatre, Amanida Teatre, INCITE (Institut de Ciència i Teatre), Teatre Ganyotes, Cal Teatre, Lluna de Cartró i Associació Teatr3s. També es projectaran curts presentats per l’Escola Sant Rafael, el Servei Teràpia Ocupacional SOLC i Bonobo Films-Departament de Polítiques d’Igualtat, i un llargmetratge de Bernat Moll Otto.

La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha manifestat que «el Festival de les Arts Escèniques des de la Discapacitat Eclèctic vol difondre la producció i creació dels col·lectius de persones amb diversitat funcional, principalment del municipi de Tarragona. Es tracta de donar-los l’oportunitat de dur a la gran escena les seves obres, en igualtat d’oportunitats que d’altres col·lectius».

Les sessions són gratuïtes i tindran lloc al Teatre Metropol i a l’Antiga Audiència.

L’organització va a càrrec del Servei Municipal de la Discapacitat de la Conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament.

Clicant sobre aquest enllaç podeu descarregar el dossier de premsa, amb la descripció del festival i la programació.

També podeu consutar el programa d'activitats a l'agenda TGNAgenda.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat