Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Ja es pot escoltar el podcast de la Frida a Tarragona Ràdio

Ja es pot escoltar el podcast de la Frida a Tarragona Ràdio

Ja es pot escoltar el podcast de la Frida a Tarragona Ràdio

La història, escrita per Agus Farré, s'editarà en format conte amb motiu del dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
22/09/2021

Aquest dimecres s'ha presentat en directe per Tarragona Ràdio un podcast sobre la Geganta Frida, que enguany compleix 3 anys i que estrena un conte imaginari sobre el seu origen. La història escrita pel rondallaire artista Agus Farré, explica el desig misteriós d'un nen durant les Festes de Santa Tecla. La narració, deliciosament escrita, s'impregna de tots aquells motius que fan de la nostra festa un moment emotiu i inoblidable per als més petits, amb una mirada còmplice cap a la canalla que se senten diferents en temps de festa major.

El conte ha estat il·lustrat per la Glòria Balada, tot reproduint fotos de la geganta en aquarel·les sotils que arrodoneixen un relat alhora tendre i misteriós. A partir d'avui el pocast del conte romandrà a l'Spotify de Tarragona Ràdio.  

Aquest projecte de la Conselleria de Capacitats Diverses de l'ajuntament de Tarragona en col·laboració amb l'empresa Dow, es publicarà pels vols del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre. 
 

Segells de reconeixement d’administració oberta