Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

Les entitats interessades poden presentar els seus projectes fins al 27 de juliol
10/07/2023

La Conselleria de Diversitat Funcional i Discapacitat ha obert la convocatòria de concessió de subvencions per a entitats en l’àmbit de la discapacitat. L'objectiu de la convocatòria és subvencionar projectes de foment de la inserció laboral de qualitat per a persones amb discapacitat. Les entitats interessades, les quals han de ser d’iniciativa social sense afany de lucre, poden presentar els seus projectes fins al 27 de juliol.  

“La inserció laboral és imprescindible per tal que qualsevol persona porti a terme un projecte de vida digne. En el cas de les persones amb discapacitat és clau per avançar en la seva plena inclusió social. Des de les administracions competents, amb la complicitat de totes les entitats del sector, s’ha de treballar per revertir la situació de desigualtat existent que malauradament encara hi ha en aquest àmbit”, ha manifestat la consellera de Diversitat Funcional i Discapacitat, Cecilia Mangini.  

L’import màxim que es destinarà durant l’any 2023 per a l’atorgament d’aquestes subvencions és de 20.000 €. Les entitats interessades han de dur a terme la sol·licitud de forma telemàtica mitjançant el web de l’Ajuntament de Tarragona.  

Consulteu el detall de la convocatòria de subvencions a la Seu Electrònica municipal.

Segells de reconeixement d'administració oberta