Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La plaça de la Font acull els actes del dia internacional de les persones amb discapacitat

La plaça de la Font acull els actes del dia internacional de les persones amb discapacitat

La plaça de la Font acull els actes del dia internacional de les persones amb discapacitat

La plaça de la Font acull els actes del dia internacional de les persones amb discapacitat Imatge promocional de la Setmana amb les Persones amb Discapacitat.
Dimarts 3 de desembre membres del Consell Municipal de la Discapacitat llegiran el manifest de la diada.
02/12/2013

Demà, 3 de desembre, és el dia internacional de les persones amb discapacitat i la plaça de la Font acull els actes centrals de commemoració. El dia començarà a les 10 del matí amb una fira d’entitats; a les 10.30 h, hi haurà tallers participatius “Iguals en la diferència” organitzats per la Federació Mestral-Cocemfe. A continuació, el Projecte Mirasona de l’Institut Municipal d’Educació, amb la col·laboració del saxofonista Xavier Pié, realitzarà un taller musical amb escolars de la ciutat. El matí finalitzarà, a les 12.30 h, amb la lectura del manifest per part de membres de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat i que comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor.

Enguany, l’Ajuntament i el Consell Municipal de la Discapacitat han organitzat la Setmana amb la persones amb discapacitat, fins al dia 5 de desembre i s’han programat activitats festives i reivindicatives, taules rodones i xerrade i projeccions de diversos vídeos de reflexió a l’entorn de la discapacitat. Tal i com explica el tinent d’alcalde és important “no només programar actes divulgatius que permetin que les persones i les entitats expliquin i promoguin el que fan, sinó també sensibilitzar i ajudar a trencar molts dels obstacles i dificultats que encara tenen les persones amb discapacitats”. El fil conductor de la celebració és el text de la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, que va ser aprovat per l’Assemblea General de Nacions Unides el 13 de desembre de 2006 i feta llei a Espanya el 30 de març de 2007.

Consulteu aquí la programació completa.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant