Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat La Rambla Nova acull els actes del dia Internacional

La Rambla Nova acull els actes del dia Internacional

La Rambla Nova acull els actes del dia Internacional

Avui Tarragona celebra el Dia Internacional de les persones amb discapacitat.
02/12/2016

Avui Tarragona celebra el Dia Internacional de les persones amb discapacitat i la Rambla Nova n’acull els actes centrals. A les 10 del matí s’obrirà la Fira d’entitats del Consell Municipal de la Discapacitat a la Rambla Nova, ubicada entre els carrers Comte de Rius i Sant Francesc, i durant el matí s’han organitzat activitats com tallers de titelles, de percussió corporal i de bàsquet. A les 11:30h és realitzarà la lectura del manifest “10 anys de convenció” elaborat i llegit per membres de les entitats que integren el Consell Municipal de la Discapacitat. I a continuació, actuarà el grup musical Guspirals i el grup STO Solc realitzarà la performance “Som capaços!”.

A les 18 h de la tarda s’inaugurarà l’exposició 25 santatecles de Festa per a tothom al Pati Jaume I i a les escales del Palau Municipal es farà una (re)lectura del manifest. La tarda finalitzarà a la Plaça de la Font amb una Exhibició de Zumba i l’actuació de Maria Jacobs, autora de la cançó Senzillament t’estimo. La food truck de la Fundació Onada estarà instal·lada durant tota la tarda a la Plaça de la Font

El dies 2, 3 i 4 de desembre s’il·luminaran de color taronja, el color de la diada, la façana del Palau Municipal i la Torre dels Vents.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra mundialment el 3 de desembre, té com a finalitat fomentar els drets i el benestar de les persones que tenen algun tipus de discapacitat per tal d’assolir la participació plena i la igualtat d’oportunitats per i amb les persones que presenten diversitat funcional.

Adjuntem cartell amb la programació al següent enllaç.

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta