Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L'Ajuntament de Tarragona convoca una subvenció per fomentar la inserció al món laboral

L'Ajuntament de Tarragona convoca una subvenció per fomentar la inserció al món laboral

L'Ajuntament de Tarragona convoca una subvenció per fomentar la inserció al món laboral

Les entitats que s'hi vulguin acollir poden formalitzar les inscripcions fins al 23 d'agost
29/07/2022

Informem que des d’avui està oberta la convocatòria en una segona modalitat de les subvencions a entitats de l'àmbit de la Discapacitat, que promou la Conselleria de Capacitats Diverses de l’Ajuntament i que pretén donar un nou impuls a aquestes entitats presentant projectes concrets i amb una temàtica específica cada any.  

La finalitat que es persegueix aquest 2022 és l’impuls de programes i projectes que persegueixin l’accés al món laboral de les persones amb discapacitat de Tarragona. Per aquest motiu, la temàtica específica proposada per la Conselleria és: Projecte d’inserció laboral de qualitat per a persones amb discapacitat. La subvenció és de 20.000€. 

El projecte podrà ser desenvolupat en col·laboració amb d’altres entitats d’iniciativa social, preferentment de l’àmbit local de la ciutat, o bé amb altres col·laboradors privats, sempre complint la normativa establerta a les bases.  

Els interessats es poden inscriure fins al 23 d’agost. 

El tràmit es pot consultar clicant en aquest enllaç de la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona  

Segells de reconeixement d'administració oberta