Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

Les entitats interessades poden presentar els seus projectes abans del 6 d'agost
L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat Foto: Isaias Mena.
13/07/2020

La Conselleria de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria de concessió de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat amb un pressupost de 30.000 €.

L'objectiu de la convocatòria és subvencionar actes i projectes socials de les entitats, relacionades amb la promoció de la igualtat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Es pretén així fomentar la realització de projectes que contribueixin en l’assoliment de la igualtat d’oportunitats i en la garantia de la participació activa en els diferents àmbits de la societat.

L'import de la subvenció no excedirà el 80% del cost total dels projectes o activitats a subvencionar i permet el cofinançament per part d'altres administracions, tant públiques com privades.

Per optar a aquest ajut, les entitats interessades, que han d'estar inscrites al Registre d'Entitats de l'Ajuntament, han de presentar la sol·licitud, la memòria descriptiva del projecte i la resta de la documentació requerida fins el proper dia 6 d'agost.

D’altra banda, els propers dies es convocarà una segona línia de subvencions dedicada a projectes d'inserció laboral en l’àmbit de la discapacitat, amb un pressupost de 20.000€.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria 2020 de concessió de subvencions per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta