Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Les entitats socials de la ciutat commemoren el Dia de la Discapacitat

Les entitats socials de la ciutat commemoren el Dia de la Discapacitat

Les entitats socials de la ciutat commemoren el Dia de la Discapacitat

Representants de diverses entitats han llegit el manifest conjunt del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
03/12/2015

 

Aquest matí representants de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat que treballen amb persones de capacitats extraordinàries han llegit el manifest 'Sense por' per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L'acte ha tingut lloc a les 12 h a les escales del Palau Municipal.

El dia ha començat a les 10.15 h amb un taller i una actuació de percussió corporal, amb la participació d’escoles d’educació especial, impartit per Kike Cuadros de Percuriositat, a les 11 h s'ha inaugurat l’exposició fotogràfica “15 visions: Històries de superació personal” al Pati Jaume I. 

Els actes continuaran demà, divendres 4 de desembre, amb una matinal d’activitats a la Rambla Nova (davant col·legi de les Teresianes). De les 10 a les 13 h hi haurà una fira d'entitats; a les 10 h es farà una jornada d’Esport integrat a la pista de bàsquet de l’escola de les Teresianes: Basking; a les 11 h, a la Rambla Nova, el Grup de Teatre Ment i Salut La Muralla i el Grup de Bioteatre de Sant Pere i Sant Pau presentarà la comèdia Doña Emo y los emoticones. A les 12 h es farà una nova lectura del Manifest Sense Por i la jornada finalitzarà a les 12.15 h amb una masterclass de zumba.

 

Descobriu el contingut del manifest 'Sense por' que s'ha llegit aquest matí.

Seguiu tot els actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant