Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Primer dia del casal d'estiu adaptat de l'AMPA de l'Escola SOLC

Primer dia del casal d'estiu adaptat de l'AMPA de l'Escola SOLC

Primer dia del casal d'estiu adaptat de l'AMPA de l'Escola SOLC

Es tracta de la primera edició del casal per a alumnes amb discapacitat intel·lectual, subvencionat per l’Ajuntament i amb la direcció tècnica del Consell Esportiu del Tarragonès
Primer dia del casal d'estiu adaptat de l'AMPA de l'Escola SOLC Primer dia de casal d'estiu adaptat. Autor: Mauri Fernández.
03/07/2017

Avui ha començat el casal d’estiu adaptat per alumnes amb discapacitat intel·lectual organitzat per l’AMPA de l’Escola Solc, subvencionat per l’Ajuntament i que compta amb la gestió tècnica del Consell Esportiu del Tarragonès. Es tracta de la primera edició d’aquesta iniciativa a la ciutat i es realitzarà durant els matins del mes de juliol a la seu de la Fundació Onada.

El casal ha arrencat avui amb 14 alumnes i un equip de 9 monitors titulats i especialitzats en l’atenció a persones amb discapacitat. Durant les quatre setmanes del Casal es durà a terme un programa d’activitats que s’ha elaborat amb l’assessorament pedagògic de l’equip de professionals de l’Escola Solc, algunes d’aquestes seran compartides amb la Fundació Onada i dos cops a la setmana se’n realitzaran a l’exterior; cada dijous aniran a la platja i cada dimarts participaran en una activitat lúdica i cultural de Tarragona, com les visites al CaixaForum i al Museu del Port o la passejada amb “golondrina”.

La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha explicat: “és una gran notícia que avui engeguem aquest casal d’estiu adaptat, una assignatura pendent a la ciutat i que esperem puguem anar potenciant i ampliant en les properes edicions per donar una atenció continuada i integral als nens i nenes amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies”.

Segells de reconeixement d’administració oberta