Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat S'obre la convocatòria d'ajudes per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

S'obre la convocatòria d'ajudes per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

S'obre la convocatòria d'ajudes per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat

Les subvencions, que atorgaran 35.000 €, volen contribuir a la igualtat d'oportunitats
S'obre la convocatòria d'ajudes per a projectes d'entitats en l'àmbit de la discapacitat Imatge d’arxiu del Dia Mundial de la Discapacitat. Foto: Marc Colilla.
23/03/2022

L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Capacitats Diverses, ha obert una nova convocatòria de concessió de subvencions per a projectes d’entitats en l’àmbit de la discapacitat, que s’atorguen a entitats d’àmbit local, amb la finalitat de col·laborar en la realització i desenvolupament d’actes i projectes socials relacionats amb la promoció de la igualtat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.   

Es pretén així fomentar la realització de projectes i actes que contribueixin en l’assoliment de la igualtat d’oportunitats i en la garantia de la participació activa de les persones amb discapacitat en els diferents àmbits de la societat. S’ofereix la modalitat 1 i s’atorgaran, en total, 35.000 €.

La convocatòria romandrà oberta fins al proper 8 d’abril, inclòs.

Consulteu el detall de la convocatòria de subvencions per a entitats de l'àmbit de la discapacitat al portal TGNTràmits.

Segells de reconeixement d'administració oberta