Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Foto: Mauri
04/12/2017

La Rambla Nova ha acollit aquest matí els actes de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Des de les 10 del matí fins a les 13.30 h, al tram entre els carrers del Comte Rius i de Sant Francesc, s’ha dut a terme una fira d’entitats del Consell Municipal de la Discapacitat amb cançons, danses tradicionals, zumba, teatre, etc. per visualitzar i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. A les 12 h s’ha llegit el manifest de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual «Tenim drets! Respectem-los i defensem-los». L’han llegit membres del Consell Municipal de la Discapacitat de les següents associacions: STO Solc, Associació de Lagingectomitzats de Tarragona i Comarques, Associació Niemann-Pick, Fundació Estela i Fundació Privada Onada.

El actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Discapacitat de l’Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Mestral Cocemfe, l'Associació Aurora, l'Associació Ment i Salut La Muralla, la Fundació Onada i Europe Direct.

 

MANIFEST DEL DIA DE LA DISCAPACITAT 2017

Segells de reconeixement d’administració oberta