Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2014 a 2016 L'exposició 'Visions de dones' obre els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona

L'exposició 'Visions de dones' obre els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona

L'exposició 'Visions de dones' obre els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona

La mostra inclou obres de diverses autores vinculades amb col·lectius de la ciutat
 L'exposició 'Visions de dones' obre els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona Foto: Inauguració de l'exposició 'Visions de Dones'
04/03/2016

 

Ahir a la tarda s’inaugurà l’exposició “Visions de Dones”, que recull obres d’autores de diferents col·lectius de la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el dia 8 de març. L’acte va ser a les 8 del vespre a la Sala d'Actes de l’Ateneu de Tarragona (carrer Sant Magí, 4).

 

Els actes centrals de commemoració del Dia Internacional de la Dona a Tarragona es concentraran el dimarts, dia 8 de març, amb la presència de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos. A les 11.30 h al Saló de Plens de l’Ajuntament es lliuraran els guardons del 16è Concurs Literari “Relats de Dones”, que enguany ha comptat amb 34 participants, i es farà la lectura dels tres relats premiats.

 

A les 13.00 h, a les escales de l’Ajuntament a la plaça de la Font es realitzarà la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones. Tot seguit actuarà la cantautora Elena Volpini. La jornada culminarà a les sis de la tarda amb el lliurament, a la Sala de Plens del consistori, dels punts de llibre “Tarragonines”, que en aquesta ocasió es dediquen a Olga Xirinacs, Mercè Anglès, Lola Paniagua i Dolores Reyes. Les quatre escollides han estat les més valorades pel Consell Municipal de Dones de Tarragona, que ha rebut les propostes ciutadanes per distingir dones tarragonines que han destacat en algun aspecte de la seva trajectòria.

 

Amb motiu del Dia de la Dona el Palau Municipal s’il·luminarà de color lila fins al dia 13 de març. El programa dels actes s’allarga fins al 17 de març amb activitats com taller de lletres, cinema col·loqui i exposicions.  Durant tot el mes de març es realitzarà una marató fotogràfica amb el lema “Objectiu Dona”. És una iniciativa dinamitzada per alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer que retratarà dones i situacions d’igualtat per tota la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta