Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2014 a 2016 Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

27/05/2015

Tarragona celebra el dijous vinent, 28 de maig, el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb diversos actes.

La jornada començarà amb una caminada a les 9 del matí des de la Plaça de la Font fins a les platges del Miracle i l’Arrabassada. A les 12 h el Pati Jaume I acollirà una sessió de Reiki, una tècnica de transferència d’energia positiva per imposició de mans.

Des del 18 i fins al dia 31 de maig, al Pati Jaume I es pot veure la mostra “Els sabers de les dones del Montsià. La recuperació dels sabers de les dones del Montsià.

El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones sorgeix a partir d’una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l’any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, i on la salut de les dones fos la protagonista. Des de llavors a molts països del món se celebren accions a favor de la salut de les dones.

Podeu accedir al cartell de la jornada en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta