Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2019 Jornada de sensibilització de la realitat "trans" en l’àmbit laboral

Jornada de sensibilització de la realitat "trans" en l’àmbit laboral

Jornada de sensibilització de la realitat "trans" en l’àmbit laboral

Tindrà lloc el dia 27 de novembre
22/11/2019

El Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres de la Conselleria de Serveis Socials, Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament ha organitzat per al dimecres 27 de novembre, a partir de les 10 del matí, a Casa Canals, una jornada sobre "L'ocupació i la seguretat a Tarragona des d'una perspectiva feminista interseccional: l'impacte de les LGTBI-fòbies".

Durant el matí es presentarà la Diagnosi sobre la percepció de les LGTBIQ+fòbies en els àmbits de l'ocupació i la seguretat de la ciutat de Tarragona. Hi participaran agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, que  explicaran la seva experiència en el procés d'elaboració de la Diagnosi, i personal tècnic de l'Ajuntament de Mataró, que parlarà sobre la importància d'engegar polítiques feministes LGTBIQ+ locals des de la recerca. A la tarda es farà una trobada d'intercanvi d'experiències amb el personal tècnic del Servei Municipal d'Ocupació de Tarragona Impulsa, juntament amb persones del col·lectiu Trans*.

La jornada va adreçada a personal tècnic i a professionals de la inserció laboral, la seguretat ciutadana, el món social i l'educació, a les persones del col·lectiu LGBTI i a tota persona interessada en les diversitats sexuals i de gèneres.

Les persones interessades a assistir-hi han d’enviar un correu electrònic a l'adreça sai@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta